General

Les platges de Benissa estan preparades per a la temporada turística

A punt de començar la temporada turística, les platges de Benissa es troben en perfectes condicions i amb tots els serveis necessaris perquè els visitants i turistes gaudisquen d’elles. Cal recordar, a més, que la platja de la Fustera, el centre d’educació ambiental “Aula de la Mar” i el Club Nàutic Les Bassetes han aconseguit la bandera blava, atorgada per la Fundació Europea d’Educació Ambiental, demostrant així el compliment de certes normes de qualitat de l’aigua, seguretat, prestació de serveis generals i d’ordenació en gestió mediambiental.

Segons declaracions del regidor de Medi Ambient, José María Serna, “tenim un litoral immillorable ja que el passeig ecològic, les cales i les platges de Benissa estan certificades sota les normes ISO 14.001 i 9.001. A més, després d’haver passat l’auditoria externa de certificació del sistema de gestió integrat de qualitat i Medi, ara hem de realitzar el seguiment corresponent i mantindre el sistema de gestió d’acord a aquestes normes internacionals”.

En aquesta línia de millora contínua s’han instal·lat dos nous panells informatius, un al mirador de l’Aula de la Mar i l’altre a la zona verda de Fanàdics.

D’altra banda, el servei que presta la Creu Roja començarà a funcionar el 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre en horari de 10.30 a 18.30. Aquest servei, en el qual treballaran 3 socorristes, cobreix l’activitat de vigilància, salvament i socorrisme a la platja de La Fustera i altres cales de Benissa, a les quals els socorristes es desplaçaran mitjançant una embarcació pneumàtica. A més, la Creu Roja també actua en casos de picades i talls, insolacions i cremades i en el canvi de banderes de senyalització de l’estat de la mar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?