General

Benissa recull les banderes blaves

El regidor de Medi ambient, José María Serna, es va desplaçar ahir a València per a recollir les banderes blaves atorgades al poble de Benissa per la Fundació Internacional d’Educació Ambiental (FEE).

Benissa ha rebut un total de 3 banderes blaves, una per a la Platja de la Fustera, una altra per al Centre d’Educació Ambiental Aula de la Mar i una altra per al Club Nàutic Les Bassetes.

Amb aquests distintius es reconeix l’alta qualitat ambiental i els bons serveis de les platges. Per la seua banda, l’aula de la Mar ha rebut aquest guardó en incloure entre els seus objectius i activitats l’educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i/o el desenvolupament sostenible, així com informació específica i/o activitats relacionades amb la Campanya Bandera Blava.

Certificació ISO 14.001 i 9.001

En aquesta mateixa línia la Regidoria de Medi ambient, està passant l’Auditoria Externa de Certificació del Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi ambient en la Platja, Cales i Passeig Ecològic. Amb aquest procés es pretén establir un sistema de control per processos d’aquests serveis amb la millora de la qualitat com a fi principal.

Segons Serna, “les banderes blaves no fan més que reconèixer la qualitat dels nostres serveis així com la naturalitat de les nostres platges, i amb els SGI pretenem incloure tot el litoral benisser millorant contínuament la qualitat i el medi ambient de la nostra costa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?