General

Les platges de Benissa es troben preparades per a la temporada turística

Les platges de Benissa es troben preparades per a la temporada turística que acaba de començar i en perfectes condicions i amb tots els serveis necessaris perquè els visitants i turistes gaudisquen d’elles. Cal recordar que la
platja de la Fustera ha aconseguit la bandera blava, com és habitual cada any, i a més, també ha aconseguit la bandera blava el centre d’educació ambiental “Aula de la Mar”, situat als seus voltants.

Des del Departament de serveis es porta a terme permanentment un manteniment i neteja de les diferents cales i platges que conformen el litoral benisser. Recentment s’ha recollit l’alga, s’han netejat els accessos i jardins i també es col·locaran noves papereres i pasarel·les, concedides per l’Agència Valenciana de Turisme. Les zones verdes de Fanàdics, Llobella i Pinets, molt visitades en aquesta temporada, també s’han condicionat i netejat.

D’altra banda, el servei que presta la Creu Roja començarà a funcionar el 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre en horari de 10.30 a 20.30. Aquest servei, en què treballaran 3 socorristes, cobreix l’activitat de vigilància, salvament i socorrisme a la platja de la Fustera i altres platges de Benissa, a les quals els socorristes es desplaçaran mitjançant una embarcació, propietat de l’ajuntament. També s’encarregarà de la senyalització de les condicions de bany amb banderes i oferirà recolzaent en les intervencions amb l’embarcació.

També en les platges de la Fustera, l’Abogat i el Baladrar durant aquesta temporada estiuenca, obrin les seues portes els quiosquets.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?