General

Les Escoles d’Estiu finalitzen a Benissa amb un notable èxit de participació

Els xiquets participants al Multiesport
Els xiquets participants al Multiesport

L’escola d’Estiu, Multiesport i Menutesport. Aquestes han sigut les tres opcions diferenciades que l’alumnat de Benissa ha pogut gaudir durant el mes de juliol, destinades a l’entreteniment dels xicotets i xicotetes de casa. En total han sigut 288 inscripcions, facilitant, d’aquesta manera, que moltes famílies del poble puguen conciliar la vida familiar amb els seus treballs en època estival.

Per part de l’Escola d’Estiu s’han dut a terme diverses activitats, destacant les de caire musical, aquàtiques, tallers i jocs o el taller de cuina, on s’han explicat diverses cultures amb receptes com guacamole, cuscús o arròs tres delícies, que l’alumnat ha elaborat amb molta dedicació. Per a finalitzar les propostes, l’Escola ha preparat un vídeo titulat ‘Pots ser el que vulgues ser’, que es pot veure a continuació.

De la mateixa manera, les activitats del Multiesport i Menutesport d’estiu s’han desenvolupat principalment a les instal·lacions de Palau Sant Pere de Benissa i als col·legis públics Manuel Bru i Pare Melchor. Els xiquets i xiquetes, dividits en diversos grups, i atesos per 7 persones monitores i dos coordinant, van desenvolupar diverses activitats esportives, entre les quals destaquen bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, jocs esportius, etc.

L’horari s’ha desenvolupat entre les 9.00 i les 13.00 h de dilluns a divendres. Dins de la programació s’han realitzat les excursions habituals, d’una banda la dels majors al Club Nàutic Les Basetes, en les quals els monitors de l’escola de vela les Antípodes els oferir iniciació al windsurf, catamarà, piragua, etc., i també al servei esportiu de Stand Up Padel, en la Platja de la Fustera. Els dies 27 i 30 de juliol es van fer unes excursions a Aqualandia i a Aqua Natura.

Igual que en l’edició anterior, els xiquets i xiquetes van acudir a la Piscina del Collao. També van poder jugar al tennis i frontenis en El Collao, i es van iniciar al Padel en les instal·lacions municipals de Benissa. L’últim dia d’activitat, el 31de juliol, l’alumnat més xicotet va realitzar una coreografia en grup, i a continuació es va fer l’acomiadament mitjançant la foto de grup.

Ja finalitzat el mes de juliol, entra el torn de les activitats del Diver-Estiu, que ja ha començat en les instal·lacions del Centre d’Associacions, fins al 31 d’agost i amb un gran nombre de propostes, des de tallers de cuina, fang, jocs de taula, excursions, piscina i un nou concurs de cançons.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?