Esports

Finalitza amb èxit el Multiesport d’estiu, amb la participació de 125 xiquets

Participants al Multiesport d'Estiu de Benissa
Participants al Multiesport d’Estiu

Més de 125 xiquets i joves han participat al mes de juliol al XIXé Multiesport d’estiu, que s’ha desenvolupat en les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa. Els xiquets, dividits en grups, i atesos per 9 monitors han participat en diferents activitats esportives, entre les quals destaquen el bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, natació, jocs esportius, etc. Simultàniament s’ha desenvolupat el IV Menutesport d’Estiu, en el qual es van inscriure 50 xiquets i xiquetes de 6, 7 ,8 i 9 anys, comptant amb uns altres quatre monitors.

Les activitats s’han concentrat de 10.00 a 13.00 de dilluns a divendres, encara que els xiquets tenien la possibilitat d’accedir a la instal·lació una hora abans i abandonar-la una hora després, excepte els dies en què s’havien programat excursions.

Els més majors van realitzar una eixida al Club Nàutic Les Bassetes, on els monitors de l’escola de vela Las Antípodas els van oferir iniciació al windsurf, catamarà, piragua, etc., i els monitors de Mar Océano WaterSports, Stand Up Padel, així com altres activitats d’orientació. La segona excursió, de caràcter festiu, va portar als majors a Aqualandia i als menuts a Aquanatura. També es van fer 2 excursions a la piscina municipal i al frontó de Benigembla.

Igual que en l’edició anterior els xiquets i xiquetes van acudir a la piscina del Collao i també van poder jugar al tennis i frontennis al Collao, iniciant-se a més en el pàdel en les instal·lacions municipals de Benissa.

Finalment cal assenyalar que el dia 31 de juliol es va clausurar aquesta activitat i els participants van poder gaudir d’un circuit amb els monocicles elèctrics NINEBOT, amb unes coreografies que van preparar els més menuts.

Amb el lliurament de samarretes commemoratives, una foto de grup i les paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet Ribes, es va donar per finalitzat aquest campament esportiu, que enguany va superar àmpliament la inscripció pel que fa a l’anterior edició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?