Esports

Conclou l’Escola Multiesport i Menutesport

Els xiquetes participants a l'Escola Multiesport i Menutesport 2012 a Benissa
Els xiquetes participants a l’Escola Multiesport i Menutesport

Durant el mes de juliol s’ha desenvolupat la setzena Escola Multiesport i la primera de Menutesport (dirigida a xiquets i xiquetes de 7, 8 i 9 anys), amb una inscripció respectiva de 69 i 41 alumnes. El passat 31 de juliol, amb el lliurament de diplomes i samarretes commemoratives als alumnes, per part de la regidora Pepa Martí, es va posar punt i final a aquestes activitats.

Enguany, s’han incorporat 3 nous monitors, sumant un total de 7 i, com tots els anys, les activitats s’han desenvolupat en les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa, encara que també s’han utilitzat el camp de futbol municipal, les instal·lacions esportives de l’escola Manuel Bru, així com les piscines municipals, on han practicat natació (en la piscina coberta) i organitzat activitats recreatives (al Collao).

Els xiquets s’han dividit en 3 grups i, cada grup ha estat atés per 1 monitor, el qual, ha desenvolupat diferents activitats esportives per als seus alumnes, entre les quals es poden destacar, bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, natació, jocs esportius, etc.

Amb aquesta escola, els xiquets i xiquetes han pogut practicar i aprendre diferents esports tots els dies de la setmana i han gaudit de les excursions programades, una primera en el Club Nàutic Les Bassetes, en la qual els monitors de l’escola de vela “Las Antípodas” els van oferir unes xicotetes classes d’iniciació al windsurf, catamarà, caiac i, també, van aprendre Stand Up Paddle amb els monitors de l’empresa “Mar Oceano Watersports”. I una segona excursió, de caràcter festiu, a Aqualandia pels més majors i a Aquanatura pels més menuts.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?