Esports

Un total de 60 xiquets gaudeixen amb les activitats del Multiesport d’Estiu

Des de principis de mes, amb una inscripció de 60 xiquets i xiquetes, s’està celebrant en les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa, l’habitual activitat de Multiesport d’Estiu. Els xiquets dividits en 3 grups, i atesos per 3 monitors, desenvolupen diverses activitats esportives, entre les quals destaquen el bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, natació, jocs esportius, etc.

L’horari és de 10.00 a 13.00 de dilluns a divendres, excepte els dies en què hi ha programades excursions, algunes d’elles habituals tots els anys com la del Club Nàutic Les Bassetes, en les quals els monitors de l’Escola de Vela Las Antípodas els ofereixen una iniciació al windsurf, catamarà, piragua, etc., o la segona excursió de caràcter festiu en què es desplacen a Aqualandia.

Simultàniament al desenvolupament de l’activitat es programen dues trobades amb xiquets del campament francés Centre Peresol, així com amb l’Escola Multiesportiva de Dénia.

Finalment cal assenyalar que el dia 31 finalitzarà el campament d’aquest any, amb el lliurament de diplomes als alumnes per part del batle i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?