Esports

Conclou el Multiesport i el Menutesport al Palau Sant Pere

Participants al Multiesport i Menutesport de Benissa a l'estiu de 2013
Participants al Multiesport i Menutesport

Al mes de juliol s’ha desenvolupat el setzé Multiesport d’Estiu amb una inscripció de 77 xiquets i xiquetes que es va celebrar, principalment, a les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa. Es xiquets, dividits en diferents grups, i atesos per 4 monitors han desenvolupat activitats esportives, entre les quals cal destacar el bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, natació, jocs esportius, etc. Simultàniament es va desenvolupar la segona edició del Menutesport d’Estiu, en la qual es van inscriure 56 xiquets i xiquetes de 6, 7 i 8 anys, comptant també amb quatre monitors.

L’horari era de 10.00 a 13.00 de dilluns a divendres, encara que podien accedir a la instal·lació una hora abans i abandonar-la una hora després, excepte els dies en els quals hi havia programades 2 excursions habituals. Les eixides dels majors van ser al Club Nàutic Les Bassetes, on els monitors de l’Escola de vela Las Antípodas els van oferir iniciació al windsurf, catamarà, piragua, etc., i també la de Mar Océano WaterSports en la qual van realitzar activitat de Stand Up Padel, així com altres activitats d’orientació i una excursió a Aqualandia. Els més menuts van gaudir de dues eixides a les platges de Calp i una tercera a Aquanatura.

Igual que en l’edició anterior, els xiquets i xiquetes van acudir a les dos piscines municipals, a la coberta on van practicar la natació i a la descoberta del Collao de la qual van gaudir d’una manera més recreativa. També van poder jugar al tennis i frontenis al Collao, i es van iniciar al pàdel en les instal·lacions municipals de Benissa.

Finalment cal assenyalar que el dia 31 de juliol van finalitzar aquestes activitats esportives, amb el lliurament de diplomes i samarretes commemoratives als alumnes per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet Ribes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?