Esports

Finalitzen les Escoles Esportives de Benissa amb el rècord de participació i l’ampliació dels horaris

Activitat de golf al Multiesport d'Estiu
Activitat de golf al Multiesport d’Estiu

Durant el mes de juliol la Regidoria d’Esports ha tornat a organitzar l’activitat de Multiesport i Menutesport d’estiu, sumant entre les dos 214 alumnes. Aquestes activitats s’han desenvolupat principalment a les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa i de les escoles públiques Manuel Bru i Pare Melchor. En ella els xiquets dividits en diversos grups, i atesos per 9 monitors i dos coordinadors van desenvolupar diverses activitats esportives, entre les quals cal destacar el bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, jocs esportius, etc. L’horari s’ha ampliat enguany, sent de les 9.00h fins les 13.00h de dilluns a divendres.

S’han realitzat les excursions habituals, d’una banda la dels majors al Club Nàutic Les Bassetes, en les quals els monitors de l’escola de vela Las Antípodas els oferiren iniciació al windsurf, catamarà, caiac, etc., també la de Mar Océano WaterSports en la qual van realitzar l’activitat de Stand Up Padel, així com altres propostes d’orientació. El dia 28 de juliol es van fer unes excurions a Aqualandia els majors i a Aquanatura els xicotets. Igual que en l’edició anterior, els xiquets i xiquetes van acudir a la piscina del Collao. També van poder jugar al tennis i frontenis en El Collao, i es van iniciar al Padel en les instal·lacions municipals de Benissa.

Finalment, cal assenyalar que el dia 25 es va fer un circuit de rotació en el que els alumnes més majors van poder iniciar-se al golf de la ma del Club de Golf Ifach, que té les seues instal·lacions al terme municipal de Benissa. El darrer dia d’activitat el 31 de juliol, els alumnes més menuts van realitzar unes coreografies.

El regidor d’Esports, Xavi Tro, destaca que “enguany aquestes cites amb l’esport han tingut un èxit sense precedents i a més s’han introduït esports nous com el golf, un fet molt gratificant per als xiquets i xiquetes. Es nota que Benissa aposta per la promoció del màxim nombre d’esports”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?