Esports

L’activitat Multiesport d’Estiu planifica una matinal de golf amb professionals dirigida a xiquetes i xiquets de Benissa

Activitat de golf al Multiesport d'Estiu
Activitat de golf al Multiesport d’Estiu

El dimecres 26 de juliol, dins de les activitats de Multiesport d’Estiu, s’ha desenvolupat una iniciativa diferent de les habituals. La Regidoria d’Esports i el club de Golf Ifach van preparar una matinal de golf per a alumnes, en la qual en grups de 20 xiquets, xiquetes i joves i per torns anaven a conéixer l’esport del golf.

El Club de Golf Ifach havia realitzat unes gestions amb la Federació Espanyola de Golf i amb la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana per tal de muntar unes instal·lacions adaptades al Camp de futbol de Benissa i que els alumnes pogueren conéixer un esport que a Benissa té unes instal·lacions que permeten aficionar-se a aquesta disciplina esportiva. Han estat com a monitors José Ramón Piñol, de l’Escola de Golf d’Elx, i Natasha Fear, qui està jugant com a professional en el circuit LETAS (Ladies European Tour – Professional Series ).

Els alumnes ho han passat molt bé, i aprofitant la presència de Juan Moragues com a Director-Gerent del Club de Golf Ifach i del jugador professional i també monitor Quico Marqués, han estat concretant en reunió amb el Regidor d’Esports, Francesc Xavier Tro, la incorporació de la modalitat de golf a les Escoles Esportives Municipals de Benissa. Els alumnes han rebut informació relativa a aquesta escola esportiva, que està previst que es desenvolupe els dissabtes de vesprada al Club de Golf Ifach, a partir de la meitat de setembre. Les inscripcions estan obertes a l’igual que la resta de modalitats esportives fins el 31 de juliol i des del 28 d’agost.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?