Esports

Les activitats esportives d’estiu aconsegueixen un rècord d’inscripcions amb 212 xiquets i xiquetes

Activitats d'estiu a Benissa
Activitats d’estiu a Benissa

Durant el mes de juliol està realitzant-se el XXIé Multiesport d’estiu amb una inscripció de 148 xiquets i joves que es desenvolupa, principalment, a les instal·lacions del Palau Sant Pere de Benissa. Els xiquets i xiquetes, dividits en grups, i atesos per 7 monitors, practiquen diverses activitats esportives, entre les quals destaquen el bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, natació o jocs esportius. Simultàniament s’ha desenvolupat el sisé Menutesport d’Estiu, en la qual es van inscriure 64 xiquets i xiquetes de 6, 7 ,8 i 9 anys, comptant amb uns altres quatre monitors. La inscripció supera la d’anteriors edicions i és la més alta després de 20 anys.

L’horari, que per a aquesta edició s’ha ampliat des de les 9.00 a les 13.00h de dilluns a divendres, excepte els dies en els quals hi ha programades excursions. D’una banda, s’ha anat al Club Nàutic Les Bassetes, moment en què els monitors de l’escola de vela Las Antípodas els han oferit iniciació al windsurf, catamarà, piragua… i també acudiren a Mar Océano WaterSports, en la qual van realitzar activitat de stand up padel, així com altres activitats d’orientació. I la segona excursió, de caràcter festiu, realitzada a Aqualandia els majors i a Aquanatura els xicotets.

Igual que en l’edició anterior, els xiquets i xiquetes acudeixen a la piscina del Collao i també juguen al tennis i frontennis en El Collao, i es van iniciar al pàdel en les instal·lacions municipals de Benissa.

El regidor d’esports, Xavi Tro, s’ha manifestat “molt satisfet per aquestes activitats d’estiu multidisciplinars, fetes de manera divertida i distesa que no paren de créixer en nombre de participants i en activitats lúdiques per als xiquets i xiquetes, sempre baix l’atenta mirada i la supervisió dels monitors i la coordinació del personal de l’Ajuntament de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?