General

Criatures Creatives, Notes d’estiu i Multiesport, opcions d’escoles d’estiu municipals a Benissa

Cartells de l'escola d'estiu de Benissa
Cartells de l’escola d’estiu de Benissa

Benissa ha presentat les diferents opcions d’escoles d’estiu municipals que s’han organitzat de cara a la temporada estiuenca al poble.

En primer lloc, la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la piscina municipal, ofereix l’escola d’estiu “Criatures Creatives”, en la qual els xiquets i xiquetes gaudiran d’una oferta completa on s’inclouen classes d’Anglés, natació, tallers de manualitats, ball, música, cuina, etc. Aquesta escola està dirigida a xiquets i joves de 3 a 16 anys, i es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost.

A continuació mostrem la informació de l’escola d’estiu.

D’altra banda, des de la Regidoria de Cultura s’ha programat “Notes d’estiu”, una escola d’estiu musical dirigida a alumnes de primària i que es desenvoluparà del 5 al 15 de juliol a l’Escola de Música Municipal. En “Notes d’Estiu”, els xiquets i xiquetes gaudiran cantant, ballant, tocant instruments, creant sons amb el cos, etc.

Per últim, la Regidoria d’Esports ofereix el “Multiesport/Menutesport”, una activitat totalment consolidada que es desenvoluparà durant el mes de juliol. Dirigit a xiquets i xiquetes de primària, amb horari de 10h a 13h, i opcionalment de 9h a 14h, per a qui ho necessite.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?