General

L’equip de govern de PP i CIBE deixa sense el programa “Menjar a casa” a 7 persones majors

Menjar
Menjar

L’equip de govern de PP i CIBE, encapçalat per Arturo Poquet, ha deixat des de principis d’any sense el programa “Menjar a casa” a 7 persones majors usuàries del servei.

El programa “Menjar a casa” estava dirigit a millorar la nutrició de les persones majors que volen continuar vivint al seu domicili i possibilitava que aquestes pogueren rebre diàriament el menjar, pels impediments físics d’aquestes de poder cuinar o anar a fer la compra.

El programa estava finançat per Conselleria, l’Ajuntament i les mateixes persones usuàries. A principis d’estiu de l’any passat Conselleria va anunciar que deixava el servei en mans dels ajuntaments i és en eixe moment quan molts ajuntaments de la comarca, com el de Xàbia, van assumir el servei.

No és el cas de l’Ajuntament de Benissa. L’equip de govern de PP i CIBE s’excusa en què el preu del servei és elevat (tot i que només són 13.000 € anuals) i, per tant, el servei no s’està oferint des del passat 1 de gener.

Reiniciem Benissa: “La hipocresia de PP i CIBE deixa la nostra gent gran en situació precària”

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa denuncia que la hipocresia de PP i CIBE deixa a la gent gran de Benissa, per a la qual aquest era un servei essencial, en una situació precària. Reiniciem considera, així mateix, que Conselleria ha avisat amb temps suficient perquè l’ajuntament planificara la continuació del programa “Menjar a casa” i posara els mitjans econòmics necessaris.

Des de la plataforma indiquen que hi ha una deixadesa de funcions i una falta d’interés total. Reiniciem conclou: “PP i CIBE s’excusen en la manca de pressupost, però contínuament vegem com l’Ajuntament paga factures per coses absolutament prescindibles. És el cas d’un vi d’honor per a la Guàrdia Civil pel 12 d’Octubre per 400€, o 8300€ per a un fotomuntatge de la zona esportiva. No hi ha manca de pressupost, el que hi ha és una falta de prioritats i sensibilitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?