General

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia celebra la seua setmana festiva

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia i la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa celebren la setmana que ve, del 16 al 22 de juny, la seua setmana festiva, en què durant set dies es desenvoluparan diversos actes de caràcter cultural, lúdic i festiu.

El dilluns 16 de juny començarà aquesta celebració amb un ball que tindrà lloc a partir de les 19.30 al Centre Social Bèrnia. L’endemà i a la mateixa hora, hi haurà una actuació del grup de ball espanyol i flamenc Guillermina Castro. El dimecres, de nou, hi haurà ball i el dijous, actuarà un duo de trompetes, també a les 19.30. El divendres comencen els jocs de cartes i petanca i de vesprada actuarà el grup artístic de l’associació que presentarà l’obra teatral “TOT A PERRA” de Paco Barchino.

El cap de setmana continuen les activitats. El dissabte a partir de les 19.00, actuarà la Rondalla de Benissa i el diumenge dia 22, s’oferirà un desdejuni, es realitzarà una cercavila, una missa en memòria dels socis morts i un menjar de germanor. De vesprada hi haurà sessió de ball i es lliuraran els trofeus dels jocs.

El dilluns conclourà aquesta setmana festiva amb un sopar de cabasset organitzat per l’Ajuntament i l’actuació d’una orquestra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?