General

L’Associació de jubilats i pensionistes Bèrnia celebra la seua setmana festiva

La regina i les dames d'honor de la tercera edat de Benissa
La regina i les dames d’honor de la tercera edat de Benissa

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia i la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa es troba immersa aquesta setmana en la celebració de la seua setmana festiva. Per açò han organitzat una sèrie d’activitats de caràcter cultural, lúdic i festiu.

Aquest passat dissabte va tindre lloc la presentació de la regina i dames d’honor de la Tercera Edat. El batle, Juan Bautista Roselló, i el president de l’associació, Andrés Lepoire, van ser els encarregats de coronar la regina, un càrrec que ostentarà enguany Ángela Escoda i les dames, Paquita Palacios i Pascuala Martí.

El dilluns, a partir de les 18.30h, va continuar aquesta celebració amb la xarrada titulada “Agafant el control de la nostra salut” a càrrec del doctor Francisco Buigues. Hui dimarts té lloc una excursió al Llac d’Anna i demà dimecres hi haurà teatre a càrrec dels “Set Comediants”.

El dijous per la vesprada es presentarà un llibre, hi haurà una xarrada i es projectarà un documental sobre la pansa i per la nit s’ha organitzat una eixida per a anar a la platja de la Fustera i participar a la Nit de Sant Joan. El divendres li tocarà el torn als jocs de cartes.

El cap de setmana continuen les activitats. El dissabte, a partir de les 19.00h, actuarà la Rondalla de Benissa i seguidament hi haurà sopar de cabasset i ball.

El diumenge dia 26 s’oferirà un desdejuni, es farà una cercavila, una missa en memòria dels socis morts i un dinar de germanor. per la vesprada hi haurà sessió de ball i es lliuraran els trofeus dels jocs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?