General

L’associació de jubilats i pensionistes Bèrnia celebra el seu 25é aniversari amb una setmana festiva

El batle corona la regina i les dames d'honor de la tercera edat
El batle corona la regina i les dames d’honor de la tercera edat

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia i la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa es troba immersa aquesta setmana en la celebració del seu 25é aniversari. Per això han organitzat més d’una setmana d’activitats en la qual s’estan desenvolupant diferents actes de caràcter cultural, lúdic i festiu.

Aquest passat dissabte va tindre lloc la presentació de la regina i les dames d’honor de la tercera edat, un acte que se celebra per primera vegada. El batle, Juan Bautista Roselló, i el president de l’Associació, Andrés Lepoire, van ser els encarregats de coronar la regina, un càrrec que ostentarà enguany María Ribes Ivars, i les dames, Teresa Ivars Ibáñez i Josefa Vengut Sendra.

Hui dilluns, a partir de les 18.30h, continua aquesta celebració amb una xerrada titulada “Urologia per a majors” a càrrec del doctor Roberto Ferrero, cap d’Urologia de l’Hospital Marina Alta, i a continuació la xerrada “L’artrosi es cura”, a càrrec de Camilo Cabrera, fisioterapeuta en Espai Vital.

El dimarts es gaudirà del teatre i el dimecres, a les 18.30h, hi haurà una actuació de l’Orfeó Mare Nostrum d’Alacant, subvencionada per la Diputació d’Alacant. Per al dijous s’ha organitzat una excursió per visitar el Mubag i el Marq a Alacant. El cap de setmana continuen les activitats. El dissabte, a partir de les 19.00h, actuarà Art Performance amb el seu espectacle “Dansa Bollywood” i seguidament hi haurà sopar de cabasset i ball. El diumenge 22 s’oferirà un desdejuni, es farà una cercavila, una missa en memòria dels socis morts i un dinar de germanor. Per la vesprada hi haurà sessió de ball i es lliuraran els trofeus dels jocs.

La regidora de la Tercera Edat, Gloria Ivars, ha volgut felicitar a l’associació per aquests 25 anys de marxa i donar-los les gràcies a la junta directiva i especialment al seu president per l’organització d’aquesta celebració cada any, amb una programació variada i interessant, pensada per agradar a tots.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?