General

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia celebra la seua setmana festiva

Presentació de la Setmana de la 3a Edat 2013 a Benissa
Presentació de la Setmana de la 3a Edat

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia i la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa celebren la setmana que ve, del 17 al 23 de juny, la seua setmana festiva, en la qual durant set dies es desenvoluparan diferents actes de caràcter cultural, lúdic i festiu. Així ho han explicat el president de l’Associació, Andrés Lepoire i la regidora de la Tercera Edat, Gloria Ivars.

El dilluns 17 de juny, a partir de les 18.30h, començarà aquesta celebració amb una xerrada sobre la salut a càrrec del metge de família, Paco Buigues i una altra sobre “optimisme saludable”, per la psicòloga i pedagoga Paca Ayza Ferrer. El dimarts 18 de juny, a les 19.00h hi haurà ball.

L’endemà, dimecres a les 18.30h, hi haurà una actuació del la Coral Orfeó Mare Nostrum d’Alacant, subvencionada per la Diputació d’Alacant. El dijous 20 de juny, a la mateixa hora, els jubilats podran gaudir d’una actuació de danses valencianes, per les alumnes de Rosa Lucia Pino. Seguidament el grup artístic de l’associació farà una actuació teatral, “Nelo bacora”. I el divendres començaran els jocs de cartes i bingo.

El cap de setmana continuen les activitats. El dissabte a partir de les 19.00h, actuarà la Rondalla de Benissa i a partir de les 22.00, ball amenitzat per Francisco Escoda. El diumenge 22, s’oferirà un desdejuni, es farà una cercavila, una missa en memòria dels socis morts i un dinar de germanor. Per la vesprada hi haurà sessió de ball i es lliuraran els trofeus dels jocs.

La regidora de la Tercera Edat, Gloria Ivars, ha volgut agrair a la junta directiva i especialment al seu president i vicepresidenta, “la seua vitalitat, el seu entusiasme i el seu esforç perquè gràcies a ells aquesta associació seguisca avant”.

Programa de la Setmana de la Tercera Edat 2013


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?