General

L’AMPA dóna el vist-i-plau a la situació del nou institut

El Conseller d’educació, cultura i esports, Alejandro Font de Mora, tenia previst ahir inaugurar el curs escolar 2005-06 de Secundària a Benissa, amb motiu de l’estrena del nou institut Josep Iborra. Aquesta setmana s’ha treballat al màxim perquè tot estiguera llest i les classes començaren amb normalitat. Al voltant de 800 alumnes estrenaran un institut en què s’invertiran més d’11 milions d’euros en la seua construcció. En les seues aules estaran els xiquets i xiquetes de primer i segon d’ESO que fins ara romanien a les escoles per manca d’espai en l’antic institut. Per contra, la majoria d’alumnes de Teulada ja no es desplaçaran per a completar la seua formació, ja que la Conselleria ha habilitat un centre en la població veïna que va obrir ahir també les seues portes.

El dimecres a la nit va haver una reunió de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’institut per a conèixer com es presentava l’inici del curs. El president de l’AMPA, Josep Moragues, ha assenyalat que la sessió va transcórrer sense problemes i els pares i mares van mostrar la seua satisfacció per comptar amb un nou centre. “És cert que hi ha algun que altre retard però valorem molt positivament el fet de començar el curs en el nou institut”, comenta Moragues. En aquest sentit, el president ha subratllat l’esforç titànic de l’empresa, l’Ajuntament i l’equip directiu perquè les classes comencen amb normalitat.

Segons la versió de Moragues, a data d’avui falta un professor d’anglès i no estan acabades les aules on s’impartiran els cicles formatius ni l’habitatge del conserge. “En aquest cas no planteja molts problemes perquè es tracta d’edificacions aïllades i independents i, per tant, no afecten l’edifici central. A més, els cicles formatius encara no estan operatius”, comenta el president de l’AMPA. Ahir divendres van entrar els alumnes de quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat. El dilluns s’incorporaran els xiquets i xiquetes de primer, segon i tercer d’ESO.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?