General

Protesta dels alumnes davant de la situació de l’IES Josep Iborra de Benissa

Els alumnes de secundària i batxiller de l’institut Josep Iborra de Benissa van protagonitzar ahir, durant dos hores, una asseguda que va tindre com a finalitat fer patent el seu descontentament per la situació que pateixen des de fa anys en el centre educatiu.

A la vista que les obres del nou centre no estaran preparades a l’inici del pròxim curs, i atesa la massificació ja existent en el centre, els estudiants demanen que es retarde la incorporació dels nous alumnes d’ESO fins a l’obertura del nou edifici.

No volen més barracons ni massificació en aules, corredors i espais comuns. Tampoc admeten la solució que es ve remenant entorn d’instituir doble torn. Segons la representant dels alumnes en el Consell Escolar, Claudia Muñoz, són alternatives desgavellades.

A Calp, serà hui quan els estudiants porten a terme una asseguda a les portes de l’institut des de el huit del matí.

Estes protestes estudiantils coincideixen amb la visita que el conseller d’Educació, Esteban González Pons, farà hui a Benissa, Teulada i Pego.
De fet, el dia de hui, és una jornada de vaga general dels estudiants de secundària i batxillerat, convocada pels sindicats estudiantils per a protestar per les lleis educatives i en demanda de mesures efectives per a una major qualitat de l’ensenyança.

El conseller comprovarà in situ com s’estan desenvolupant les obres de construcció dels nous centres de secundària de Teulada i Benissa, i el col·legi Cap D’Or de Moraira. Encara que cal ressenyar que fa dos setmanes va visitar la construcció de Benissa el director general de Règim Econòmic de la Conselleria d’Educació, Alejandro Banyares.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?