General

L’ajuntament organitza una excursió a les Falles de València

Cartell de l'excursió a les Falles de València
Cartell de l’excursió a les Falles de València

Les regidories de Residents Estrangers i Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l’agència de viatges Pepons Travel, han organitzat una excursió per a visitar i gaudir de les Falles de València.

Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres que ve, 16 de març. L’eixida serà a les 9h des del Bar Frau i està prevista una visita guiada, en Castellà, per les Falles de Convent Jerusalem, del Mercat i del Pilar.

També es farà una visita al Mercat Central, fins que comence la “mascletà”, que podrà ser contemplada pels participants de l’excursió des de la Plaça de l’Ajuntament. Una vegada finalitze, es deixarà temps lliure per a dinar (donada l’aglomeració que hi ha durant eixos dies a València, es recomana que cada persona s’enduga el seu entrepà).

Finalment, a les 16.00h aproximadament, es visitarà la Falla de la Plaça de l’Ajuntament. L’eixida des de València a Benissa, està prevista a les 17.00h. El preu de la inscripció és de 17 euros per persona (inclou autobús, guia acompanyant i segur).

Els interessats podran realitzar la preinscripció a través del email pepa@peponstravel.com o per telèfon al 96 573 14 80.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?