General

Les regidories de Residents Estrangers i Tercera Edat organitzen un viatges a les Falles de València

Gloria Ivars i Jorge Ivars presenten l'excursió a les Falles de València
Gloria Ivars i Jorge Ivars presenten l’excursió a les Falles de Valènciac

Les regidories de Residents Estrangers i Tercera Edat, amb la col·laboració de l’agència de viatges Pepons Travel, han organitzat una excursió per a visitar i gaudir de les Falles de València.

Aquesta activitat, pensada i dirigida per als residents estrangers i el col·lectiu de la tercera edat del municipi, tindrà lloc el dilluns 16 de març. L’eixida serà a les 8.30 des del Bar Frau i està prevista una visita guiada, en Castellà, per les Falles de Convent Jerusalem, del Mercat i del Pilar.

Com a novetat, enguany es visitarà el Mercat Central, fins que comence la “mascletà”, que podrà ser contemplada pels participants de l’excursió des de la Plaça de l’Ajuntament. Una vegada finalitze, es deixarà temps lliure per a dinar (donada l’aglomeració que hi ha durant aquests dies a València, es recomana que cada persona s’enduga el seu entrepà).

Finalment, a les 16.00 aproximadament, es visitarà la Falla de la Plaça de l’Ajuntament. L’eixida des de València a Benissa, està prevista a les 17.00. El preu de la inscripció és de 17 euros per persona (inclou autobús, guia acompanyant i segur).

Els interessats podran preinscriure’s, tant en el departament de residents estrangers (oficinafustera@ajbenissa.es o 966498537/ 965732352) com en el departament de la tercera edat (terceraedad@ajbenissa.es o 965730058 #223) fins el 9 de març. Posteriorment, per a confirmar aquesta inscripció, del 10 al 12 de març, hauran de fer el pagament directament a l’Agència Pepons Travel.

Tant Jorge Ivars, com Gloria Ivars, regidors de les àrees, esperen que enguany l’activitat tinga igual o més èxit que l’any passat, per la qual cosa animen als dos col·lectius a ser partícips d’aquesta activitat, i d’aquesta manera, passar un dia diferent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?