General

Organitzen una excursió a Bugarra per a jubilats i residents estrangers

Cartell de l'excursió a Bugarra
Cartell de l’excursió a Bugarra

Les regidories de Residents Estrangers i Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa han organitzat per al dissabte 29 de novembre una excursió dirigida a residents estrangers i jubilats del municipi.

Les persones interessades visitaran el municipi de Bugarra, un encantador poble amb molta història, situat a la conca del riu Túria, i pertanyent a la Comarca dels Serrans (província de València).

El programa proposat és el següent: eixida des de Benissa a les 8.15h des del Bar Frau, arribada a Bugarra cap a les 10h, on els participants tindran mitja hora lliure per a esmorzar. Seguidament visita guiada, en Castellà, pel centre urbà i l’església parroquial i projecció d’un video sobre el municipi al Teatre Auditori. A continuació, desplaçament fins el Paratge Natural “Parc del Túria” i al voltant de les 13h dinar.

En finalitzar el dinar, els visitants es desplaçaran fins a la propera població de Casinos per a visitar la XVa Fira del Dolç Artesà, Confits i Torrons, on de la mà de Mestres Artesans, coneixeran, tastaran i podran adquirir els tradicionals confits, torrons i dolços, i també conèixer noves varietats de torró.

L’eixida cap a Benissa es preveu cap a les 17h de la vesprada.

El preu de l’activitat és de 16 euros per persona (en cas que anara algun xiquet el preu per a aquests seria d’11 euros). El preu indicat inclou autobús, servei guiat i entrades a edificis i museus i dinar al migdia.

Els interessats podran fer la preinscripció, tant al Departament de Residents Estrangers (oficinafustera@ajbenissa.es o 966498537/965732352), a l’OAC de Benissa (oac@ajbenissa.es o 965731112), o al Departament de la Tercera Edat (terceraedad@ajbenissa.es o 965730058 #223) fins el 21 de novembre. Posteriorment, per a confirmar aquesta inscripció, del 24 al 26 del mateix mes, hauran de fer el pagament on se’ls indique.

Tant Gloria Ivars, com Jorge Ivars, edils responsables, animen als dos col·lectius a ser partícips d’aquesta activitat, i d’aquesta manera, passar un dia diferent, conèixer gent nova i llocs nous de la nostra Comunitat


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?