General

L’ajuntament organitza una excursió a les Falles de València per a residents estrangers i tercera edat

Cartell de l'excursió a les falles de València
Cartell de l’excursió a les falles de València

Des de l’Ajuntament de Benissa, concretament des de les regidories de Residents Estrangers i de la Tercera Edat, amb la col·laboració de l’agència de viatges Pepons Travel, s’ha organitzat una excursió per a visitar i gaudir de les falles de València.

Aquesta activitat, pensada i dirigida per als residents estrangers i tercera edat del municipi, tindrà lloc el 17 de març.

El programa proposat és el següent: eixida des de Benissa a les 9.00h des del Bar Frau, arribada a València i visita guiada en Castellà per les falles de Convent Jerusalem, del Mercat, del Pilar i finalment la Falla de l’Ajuntament, des d’on es contemplarà la famosa “mascletà” a càrrec de Carlos Caballer. Una vegada acabada la “mascletà” es deixarà temps lliure per a dinar (donada l’aglomeració que hi ha durant aquests dies a València, es recomana que cada persona s’enduga el seu entrepà). Finalment, a les 15.30h es visitarà la Plaça de la Verge on es contemplarà la tradicional ofrena de flors. L’eixida des de València a Benissa està prevista a les 16.30h.

El preu de la inscripció és de 17 euros per persona (inclou autobús, guia acompanyant i segur).

Els interessats podran preinscriure’s tant al Departament de Residents Estrangers (oficinafustera@ajbenissa.es o 966498537/965732352) com al Departament de la Tercera Edat (sanidad@ajbenissa.es o 965730058 #223) fins el 7 de març. Posteriorment, per a confirmar aquesta inscripció, del 10 al 13 de març, hauran de realitzar el pagament directament a l’Agència Pepons Travel.

Tant Gloria Ivars com Jorge Ivars, regidors de les àrees de Tercera Edat i Resident Estrangers respectivament, animen als dos col·lectius a ser partícips d’aquesta activitat i, d’aquesta manera, passar un dia diferent i alhora coneixent gent nova.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?