General

Un grup de benisseres va visitar València el dimecres

Un grup de benisseres visita València per veure les falles
El grup de benisseres

Tres autobusos plens de benisseres van arribar dimecres passat a la capital fallera amb la finalitat de visitar València i les seues falles, gràcies a un excursió organitzada per la Regidoria de la Dona.

La primera falla visitada va ser la del Pilar que va impressionar a totes per la seua bellesa. La següent va ser la del convent de Jerusalem, on algunes benisseres es van col·locar el mocador faller al coll.

La Llotja de la Seda, el Mercat Central i altres edificis emblemàtics valencians van poder ser admirats, gaudint en tot moment de l’ambient faller que es respirava pels carrers.

Cap a les 14.00 totes es van reunir a la plaça de l’Ajuntament per, a més d’admirar la falla, gaudir d’una esplèndida mascletà que va omplir de so i olor de pólvora la plaça.

Una de les anècdotes del dia va tindre lloc allí, on un reporter de Canal 9 va sorprendre amb una improvisada entrevista a la benissera Maria Rumbo que no va dubtar dir en les seues respostes en tot moment el nom del nostre municipi.

La regidora de la dona, Maria Llopis va gaudir com la resta de benisseres d’una excursió programada en el mes de la dona i que va rebre qualificatius com el “d’èxit” o “dia inoblidable”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?