General

L’Ajuntament espera concloure les obres del camp de futbol 8, la piscina del Collao, la zona d’oci de Beniver i les noves oficines de Benissa Impuls al primer trimestre de 2023

Visita a les obres
Visita a les obres

L’Ajuntament de Benissa encara amb optimisme l’últim terç de l’any. Un estat d’ànim justificat per l’avanç de les principals obres públiques que el consistori tenia parades o alentides a causa de la crisi de subministraments, materials i carburants que ha afectat de manera considerable a totes les empreses dedicades a la construcció.

Es tracta de les actuacions que afecten el camp de futbol 8, la piscina del Collao, les noves oficines de Benissa Impuls, la zona d’oci de Beniver i l’última fase de la vorera de l’Estació. Uns espais públics que estaran en funcionament de manera escalonada durant el primer trimestre de 2023.

En el camp de futbol 8 ja s’està formigonant el paviment i la gespa artificial estarà llesta abans de la primera quinzena de desembre. Acabada aquesta fase, només quedarà pendent l’adequació dels exteriors, empedrat, zones enjardinades i l’àrea infantil.

D’altra banda, la piscina del Collao, que experimentarà una transformació substancial després de 40 anys, estarà llesta per a la seua obertura en la temporada de bany de l’any que ve. No obstant això, ja es pot veure en un estat molt avançat la nova zona d’aparcament, les dutxes i vestuaris, l’àrea de jocs infantils i els nous vasos de bany.

L’àrea d’oci de Beniver també progressa a bon ritme. Fins ara s’han alçat les estructures fixes dels berenadors i les zones infantils. Les tasques d’electricitat i lampisteria aquesta mateixa setmana, la qual cosa permetrà a l’equip d’obra de paleta arrebossar i col·locar els taulells. Queda pendent l’adequació de l’àrea de petanca sobre la qual estan treballant en aquests moments.

La vorera de l’estació es troba pràcticament finalitzada mancant alguns detalls tècnics que una vegada esmenats permetran la immediata recepció de l’obra. Tot indica que estarà llesta per al seu ús l’última setmana de novembre.

Pel que respecta a les noves oficines Benissa Impuls, el batle ha dit que “és una obra a la qual pràcticament no li queda res”. No obstant això, serà necessari tancar algunes qüestions administratives perquè una nova empresa puga rematar la faena que en aquests moments es troba executada al 90%.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?