General

S’inicien les obres d’adequació als vestidors del camp de futbol La Costa

Vestidors del Camp La Costa de Benissa
Vestidors del Camp La Costa de Benissa

Una vegada finalitzada la temporada 2016-2017, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa planteja unes obres d’adequació als vestidors del camp de futbol, considerant les deficiències que tenien i atenent les peticions per part dels usuaris, monitors, responsables del club de futbol UD Benissa, del personal de neteja i dels operaris de manteniment. S’ha realitzat una completa remodelació dels vestidors, amb el propòsit de millorar les prestacions d’aquestes instal·lacions. Així, la intervenció que s’està realitzant consisteix en la substitució del paviment tant de les zones de dutxa com la dels vestidors, impermeabilització tant de la zona de dutxes com la de vestidors de la planta alta i la realització de pendents als paviments de les zones de vestidors i la instal·lació de canals d’evacuació d’aigua. La data d’inici de les obres ha estat el 18 de juliol i la data prevista de finalització es el pròxim 18 d’agost.

Els usuaris d’aquestes instal·lacions esportives són un total de 215 alumnes que han format part durant la temporada 2016/2017 de l’Escola Municipal de Futbol de Benissa, un projecte esportiu dirigit als xiquets i joves de Benissa i d’altres poblacions de la Marina Alta, de caràcter formatiu i en horari extraescolar. També fa ús del camp de futbol el club Unión Deportiva Benissa, qui s’ocupa de la gestió dels jugadors més majors, en concret dels integrants dels equips juvenil A, equip que la temporada que ve jugarà en la categoria preferent, i que compta amb un màxim de 22 jugadors i el primer equip que la pròxima temporada jugarà en la categoria de primera regional, i que compta amb un màxim de 22 jugadors.

S’ha d’afegir que al mes de juny es celebra un torneig de futbol 8 en el qual la participació supera els 200 jugadors. Igualment cal ressenyar l’organització d’un campus de futbol la darrera setmana de juny, i l’ús que fan del camp de futbol pels alumnes de l’Escola d’Estiu i de Multiesport i Menutesport d’Estiu.

Aquesta és la intervenció més important en obra des que es van inaugurar els vestidors l’any 1991, i des que es va realitzar l’empolat del camp de futbol i la instal·lació de la moqueta de gespa artificial l’any 2006. En paraules del regidor d’Esports, Xavi Tro, “amb aquesta obra i alguna més de xicotet calat que també farem deixarem un camp de futbol en perfectes condicions perquè totes les categories inferiors i l’equip femení de la UD Benissa, incloent-hi per descomptat l’equip de la màxima categoria que va aconseguir l’ascens a primera regional la temporada passada comencen d’ací a poc de temps una temporada plena d’èxits esportius i d’alegries per al nostre poble”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?