Esports

S’inaugura el camp de futbol de gespa artificial de La Costa

Ahir, diumenge 22 d’octubre va tindre lloc la inauguració de les noves instal·lacions del Camp Municipal de Futbol “La Costa” de Benissa, que han suposat la implantació de gespa artificial en tot el camp i una graderia amb capacitat per a aproximadament 150 persones.

La jornada va començar a les 16.00 quan es va destapar una placa commemorativa per part de Juan Bta. Roselló, batle de Benissa, David Serra, secretari autonòmic d’esport, Paco Montagut, regidor d’esports, Vicente Muñoz, president de la Federació Valenciana de Futbol i Antonio Mayor, President de la UE Benissa. Després de destapar la placa es van presentar les escoles municipals de futbol i dels equips del Club UE Benissa juvenil i sènior, el que va permetre comprovar el nombrós planter del club.

Una vegada finalitzades les presentacions es va donar pas als parlaments del president de la UE Benissa i les autoritats, els quals van coincidir en la necessitat de les millores realitzades així com l’alegria que suposa haver aconseguit aquest objectiu. Posteriorment es van acomiadar totes les escoles de futbol amb grans ovacions per part de la gran quantitat de públic assistent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?