Esports

El secretari autonòmic d’esports visita les obres de la piscina coberta

El secretari autonòmic d’esports, David Serra, va visitar aquesta setmana l’estat de les obres de construcció de la piscina municipal coberta de Benissa. Aquesta infraestructura, que estarà llesta per a principis del 2007, s’està desenvolupant segons els terminis prevists i suposarà una importantíssima inversió tant des del punt de vista esportiu com de la salut.

Segons va comentar David Serra, “aquestes visites donen continuïtat a l’acció del govern de la Generalitat Valenciana per a dotar d’infraestructures esportives tots els pobles del País Valencià. D’aquesta manera, complim amb els nostres objectius en matèria esportiva”.

El batle, Juan Bautista Roselló va mostrar la seua satisfacció pel ritme de les obres, destacant la importància d’aquest tipus d’infraestructures esportives per a tots els col·lectius, tinguen l’edat que tinguen, ja que la pràctica de l’esport es tradueix en una millor salut.

La piscina coberta de Benissa comptarà amb dos gots, un gran de 6 carrers i el de xipolleig, a més d’una zona terapèutica d’hidromassatge, cafeteria i diversos serveis. Està previst organitzar cursos de natació i de gimnàstica aquàtica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?