General

L’ajuntament diu ara que sí que vol comprar aigua de la dessaladora de Xàbia

En el ple celebrat aquesta setmana el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va assegurar que l’equip de govern del PP sí que està interessat a comprar aigua de la dessaladora de Xàbia en cas que aquesta s’amplie, segons els càlculs que té el Ministeri de Medi Ambient. En aquest sentit, el batle del PP va desmentir que el poble haguera rebutjat cap oferta d’Acuamed i juntament amb la regidora d’Aigües, Josefina Ivars, van explicar que “fins i tot hem enviat tota la informació que ens han demanat”.

Una petició de dades que segons els populars respon a l’interés d’Acuamed “d’acceptar la nostra proposició” per tal que el ministeri pague la infraestructura per portar l’aigua fins el poble.

No obstant això, per al PSOE no existeixen garanties que hi haja suficient aigua per a tots els PAI aprovats o tramitats per l’ajuntament en aquest mandat, que en són més de 10. Sobre la proposta del batle el portaveu socialista, Vicent Cabrera, va contestar que “això que han fet vostés és només una petició, no ens dóna seguretat” i va recordar que “en aquest poble ja hem patit restriccions”. Cabrera va instar a Roselló a reunir-se amb la resta de batles del sud de la comarca per a prendre una posició comuna.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?