General

L’Ajuntament de Benissa repara la calefacció de l’escola Manuel Bru

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 17 de gener de 2007:

A les 10 del matí d’ahir, els més de 400 xiquets de l’escola pública Manuel Bru de Benissa van poder tornar a tindre calefacció a totes les aules. Així ho va confirmar la direcció del centre, que va assegurar que “després d’una sèrie de complicacions l’Ajuntament va resoldre l’avaria”.

Però no tot va ser tan fàcil ja que a primera hora del matí d’ahir, quan tots pensaven que ja estava soldada la canonada afectada, els tècnics especialistes es van adonar que existia una nova fuita que calia arreglar.

EL que és important és que els més de 400 xiquets ja compten amb una temperatura adequada a les aules, a pesar que la resta de deficiències de l’edifici segueixen sense resoldre’s. Ara, els pares i mares esperen que el Consell reaccione per aquesta situació d’oblit “que estem patint perquè l’escola no pot seguir així”.

Però no només els pares s’han queixat de la instal·lació de la calefacció, i van dir que les instal·lacions són “tercermundistes”, com es pot comprovar al pati de l’escola on juguen els xiquets de tres anys que està “ple de graveta i esquerdes en el sòl”.

A més, van afegir que “moltes de les persianes de les classes estan trencades i algunes parets presenten humitat”.

Per la seua banda, el regidor de la coalició CIBE-Bloc, Xavi Tro, va assegurar que anaven a demanar explicacions al regidor d’Educació, Antonio Torres, en el ple d’anit. Tro es va mostrar sorprés ja que va apuntar “en cap moment se’ns ha comunicat que els xiquets no comptaven amb calefacció a les aules”. El PSPV va dir que anava a demanar al PP que pressione al Consell perquè faça la reforma integral del centre.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?