General

L’Ajuntament de Benissa presenta la programació de Viu la Pasqua 2024

Cartell del programa Viu la Pasqua

L’Ajuntament de Benissa ha presentat ahir la programació completa del Viu la Pasqua 2024 que se celebrarà del 22 de març al 8 d’abril.

La gran novetat d’enguany és la Barreta de Pasqua organitzada per la Regidoria de Festes amb la col·laboració de les Filaes Capitanes 2024. “Volem que la gent de Benissa es quede al poble aquests dies per a celebrar Pasqua junts, i per això hem organitzat una gran festa per al dissabte de Pasqua” ha comentat Adrian Cabrera, regidor de Festes.

La Barreta de Pasqua se celebrarà el dissabte 30 de març des de les 12.00 h fins a les 19.00 h. Hi haurà servei de barra (beguda i tapes) i paella a càrrec de les Filaes Capitanes i música a càrrec de la Bandeta de Bèrnia (de 12.00 h a 16.00 h) i de DJ Pepe Caste (de 16.00 h a 19.00 h). A més, també hi haurà jocs infantils i alguna sorpresa més. Tot això, a la Placeta Vella.

Per als més menuts i adolescents hi haurà diverses activitats. El dijous 28 de març es farà una gimcana d’hàbits saludables per a majors de 10 anys a la Pineda de Selva. El dimarts 2 i dimecres 3 d’abril hi ha organitzat un torneig de futbolí i billar al Casal Jove i el dijous 4 d’abril hi haurà un taller sobre vincles afectius en l’adolescència per a joves d’entre 12 i 18 anys a càrrec de la psicòloga Hermínia Miralles.

A més, també s’ha organitzat una nova edició de “La Mona de Pasqua”, l’escola de conciliació que enguany se situarà a l’Escola Pare Melchor els dies 28 de març, 2, 3, 4, 5 i 8 d’abril de 9 h a 14 h.

El servei d’autobús Benibus estarà disponible del 28 de març a l’1 d’abril de 10.00 h a 00.00 h amb diversos trajectes des del nucli urbà fins a les cales.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?