General

La Fireta de Pasqua marca l’inici de les activitats del programa “Viu la Pasqua a Benissa”

Activitats a la Glorieta Dolors Piera
Activitats a la Glorieta Dolors Piera

El pròxim cap de setmana serà l’inici dels actes programats dins del calendari de ‘Viu la Pasqua a Benissa’, organitzat per l’Ajuntament. Aquest 24 i 25 de març, la Fireta de Pasqua oferirà una variada programació d’activitats per a tots els públics a l’entorn de la Glorieta Dolors Piera.

Durant aquests dos dies, productes de proximitat, principalment d’alimentació i també articles tradicionals d’artesania s’oferiran al públic local i visitant, donant mostra de la seua rellevància i qualitat a l’entorn d’una fira que pretén dinamitzar i servir d’aparador del municipi en unes dates en les quals s’espera un gran nombre de persones.

Tant dissabte 24 com diumenge 25, els tasts i presentacions de productes donaran pas a tallers i exhibicions. De la mateixa manera, durant els dos dies es succeiran els tallers i exhibicions d’espart, instruments de canya o de les tradicionals milotxes. També vindran Food Trucks per a menjar i beure. Concretament el dissabte 24 tindrem tallers de dances tradicionals amb l’Esbart Dansaire i el concert de Folk de Soca en Arrel.

La programació del cap de setmana contemplada dins de la Fireta de Pasqua es completarà el diumenge amb els productes de proximitat i el concert de Folk de Marcel el Marcià, cantant a Al Tall.

La Fireta de Pasqua suposa un dels primers actes programats dins de ‘Viu la Pasqua a Benissa, un ambiciós programa d’actes en el qual s’han coordinat diferents regidories de l’Ajuntament de Benissa (regidories de Comerç, Turisme, Creama, Cultura i Espais Museístics), tal com va ocórrer el passat estiu amb el cicle “Viu l’estiu a Benissa”, i amb un objectiu clar: oferir una programació de qualitat i per a tots els públics en una època en la qual el temps lliure permet gaudir d’activitats a l’aire lliure, al mateix temps que es promociona el consum i el coneixement sobre els productes típics del nostre municipi, tant entre els visitants com entre els veïns i veïnes de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?