General

Es publiquen les activitats del programa “Mona de Pasqua” i de la Setmana Jove

Presentació a Benissa del programa "Mona de Pasqua" i "Setmana Jove" 2013
Presentació de la “Mona de Pasqua” i la “Setmana Jove”

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, presenta una nova edició de les activitats infantils “La Mona de Pasqua”. Des del 2 al 5 d’abril, els xiquets i xiquetes majors de 3 anys podran gaudir tots els matins, de 10.00h a 13.00h, de diferents tallers, manualitats i jocs, que es faran al Casal Jove, relacionats amb Pasqua. A més, es completa l’oferta amb una “guarda matinera” tots els dies de 8.45 a 10.00, en la qual els xiquets podran, a més, desdejunar.

Les inscripcions es faran fins el 26 de març al Casal Jove, i tindran un cost de 15 euros. Les activitats les durà a terme “SEM, Centre de Psicologia” i està previst que els xiquets participen en els següents tallers: “Ous de color”, “Llapissera”, “Vidriola”, “Conill de Pasqua”, etc.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha declarat que la finalitat d’aquestes activitats és aconseguir que els més menuts gaudisquen d’unes vacances de Pasqua d’una manera lúdica i molt entretinguda, i que al mateix temps els pares i les mares puguen conciliar la vida laboral i familiar.

Setmana de la Joventut

D’altra banda, com a novetat enguany, i en col·laboració amb la Casa del Sol i la Lluna, de la Fundació Abargues, s’ha organitzat la “I Setmana Jove”. Una alternativa d’oci dirigida a joves d’entre 11 i 18 anys, que tindrà lloc del 2 al 6 d’abril, de 17.00h a 20.00h.

El coordinador de la Casa del Sol i la Lluna, José Carlos Sánchez, ha indicat que es tracta d’una setmana pensada per als joves de Benissa i ambientada en la temàtica “Art al Carrer”, per la qual cosa es faran tallers de “Grafiti i imatge”, impartit per Ximo Ivars, “Hip-hop”, a càrrec de Jenny García, “Big Box”, desenvolupat per Cristian Mancha i de “DJ”, a càrrec de Javi Mas.

Les inscripcions, amb un cost de 5 euros, podran fer-se fins el mateix dimarts 2 d’abril. Eixe dia, es farà una marató de tallers, on els inscrits passaran per tots ells, i finalment hauran de triar dos, que seran els que realitzaran la resta de la setmana.

Per a tancar la Setmana Jove, el dissabte 6, es farà un festa jove, amb Dj en directe, mostra artística, berenar i “barra lliure sense alcohol” a la Casa del Sol i la Lluna.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?