General

Acaben les activitats de la “Mona de Pasqua”

Xiquets a la "Mona de Pasqua"
Xiquets a la "Mona de Pasqua"

Un total de 54 xiquets majors de 4 anys van participar la setmana passada en les diferents activitats que va organitzar la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, amb la finalitat de que els xiquets pogueren divertir-se i entretindre’s durant les vacances de Pasqua.

Els xiquets van participar en diferents tallers i jocs i van fer manualitats relacionades amb la festiva de Pasqua, tot això a les instal·lacions del Casal dels Joves. Com a novetat, enguany s’ha ofert el servei de “Guarda matinera”, de 8.45 a 10.00, en la qual els xiquets van poder desdejunar, permetent als seus pares conciliar la vida familiar i laboral.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, va poder comprovar en primera persona com es divertien tots els xiquets i xiquetes, els quals afirmaven haver-s’ho passat molt bé. En una de les visites el va acompanyar el Director General de Joventut, Marcos Sanchís, que va mantindre una reunió amb el regidor benisser.

Ivars ha comentat el gran èxit que ha tingut l’edició d’enguany, “al principi es van oferir 40 places, però vam haver d’ampliar-les fins a 54, l’èxit ha sigut rotund i els pares han quedat molt satisfets”. Cal destacar, a més, que les monitores que han estat fent els tallers són un grup de joves que van cursar el taller de “Monitor de temps lliure infantil i juvenil”, organitzat recentment per les regidories de joventut de Benissa, Calp i Teulada, i que gràcies a les activitats de “La Mona de Pasqua”, han pogut fer les seues primeres pràctiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?