General

Obertes les inscripcions per a les activitats infantils de la Mona de Pasqua

Jorge Ivars, regidor de joventut, amb el cartell d'activitats de la Mona de Pasqua
Jorge Ivars, regidor de joventut

Com cada any, amb motiu de les vacances de Pasqua, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat activitats infantils perquè els xiquets tinguen una alternativa d’oci durant aquests dies.

Amb la finalitat que els més menuts gaudisquen de les vacances de Pasqua d’una manera lúdica i entretinguda, alhora que els pares puguen conciliar la vida laboral amb la familiar, segons paraules del Regidor de Joventut, Jorge Ivars, “s’ha programat una nova edició de la Mona de Pasqua, en la qual s’han ampliat el nombre de places, disposant així de tot el Casal per a fer les activitats”.

Del 22 al 25 d’abril, els xiquets d’entre 3 a 12 anys podran gaudir tots els matins, de 8.45h a 14.00h, al Casal Jove, de diferents tallers (“Conill de Pasqua”, “Barret de la primavera”, “Titelles per als dits” i “El pollet”), manualitats i jocs relacionats amb aquesta festiva, distribuint-se l’horari de la següent manera:

  • De 8.45h a 10h, Guarderia amb opció a desdejuni.
  • De 10h a 13h, Tallers de pasqua
  • De 13h a 14h, “Guarderia”

Les inscripcions es faran al Casal Jove fins l’11 d’abril de dilluns a dijous de 9.00h a 13.00h. El preu de la inscripció és de 15 euros i les places són limitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?