General

L’Ajuntament de Benissa paga quasi 15.000€ a l’organitzador de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per ser final d’etapa

La línia de meta a Bèrnia
La línia de meta a Bèrnia

L’Ajuntament de Benissa ha pagat quasi 15.000 € a l’Asociación Prociclismo, com a entitat organitzadora de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana perquè Benissa figurara com a meta de la 2a etapa ciclista d’aquesta prova.

En concret l’import ha sigut de 14.995 €, lleugerament inferior al límit màxim de 15.000 € que han de tindre els contractes menors, un tipus de contracte que es pot adjudicar directament i sense haver de licitar el contracte a diferents empreses ni necessitar d’una mesa de contractació on estiguen representats els diferents partits. El decret d’adjudicació es va signar pel batle Arturo Poquet el passat 01/02/2023, només un dia abans que es disputara l’etapa entre  Novelda i “l’Alto de Pinos”.

La meta d’aquesta etapa es va situar a la zona coneguda com el Bancal Llarg, on comença la ruta senderista circular de Bèrnia, i que es situa en terme municipal de Xaló. Per això, el fet que al pòdium apareguera el cartell de “Benissa” com a meta, ha generat fortes crítiques en xarxes socials entre els veïns de Xaló.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?