Esports

Benissa serà seu de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a la província d’Alacant

Logo de la Volta Ciclista a la Província d'Alacant
Logo de la Volta Ciclista a la Província d’Alacant

Al cap d’un any en el qual els esdeveniments esportius han sigut merament testimonials, comencen a veure’s els primers símptomes de recuperació. La prova d’això és que el pròxim 29 de maig Benissa acollirà l’eixida de la penúltima etapa de la XXV Volta Ciclista a la província d’Alacant. El regidor, Adrián Cabrera, que ha représ la seua agenda de treball en matèria de proves i esdeveniments esportius ha volgut fer referència a l’impacte econòmic dels mateixos sobre els territoris. Concretament, en aquest cas l’Ajuntament invertirà directament 3.000 euros en restaurants i allotjaments del municipi on menjaran i descansaran els esportistes que participen en la prova, una iniciativa que busca ajudar en la reactivació i promoció dels sectors més damnificats per la crisi econòmica.

El recorregut de l’etapa eixirà del centre històric del poble, passarà per diferents municipis de la Marina Alta i l’Alcoià, acabant a la comarca de l’Alacantí.

En acabar la seua intervenció, el regidor d’esports ha assenyalat, sense revelar cap iniciativa concreta, l’estratègia de la seua regidoria en aquesta matèria, manifestant que “els esdeveniments esportius tornaran amb més força que abans de la pandèmia”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?