General

L’Ajuntament de Benissa encomana sense contracte més de 2000 € en plantes a una Floristeria de Teulada i presenta les factures la Regidora de Comerç de Benissa

La regidora Isabel Bou durant els últims premis "Benissa és Qualitat"
La regidora Isabel Bou durant els últims premis “Benissa és Qualitat”

L’agrupació ciutadana Reiniciem Benissa ha denunciat en el ple celebrat ahir dimarts que l’Ajuntament de Benissa haja encomanat més de 2000 € en plantes a una floristeria de Teulada, a dit i sense contracte. A més, es dóna el cas que les factures es van presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament per la regidora de Comerç de la localitat, Isabel Bou, florista també de professió.

El tema es va debatre en la votació d’un pack de factures sense contracte per valor de 100.000 €, una cosa que de forma habitual porta l’equip de PP i CIBE als plens per a la seua aprovació i que des de Reiniciem Benissa no paren de denunciar.

Reiniciem Benissa qualifica de cínica l’actitud de PP i CIBE, que fa poc van celebrar els premis empresarials “Benissa és Qualitat”, un acte que pretén promocionar el xicotet comerç local. No obstant això, el dia a dia de l’equip de govern demostra el contrari, ja que es contracta la floristeria fora del poble, així com altres serveis com material de papereria en grans companyies situades a Barcelona o Madrid. Un govern amb molta foto i buit de contingut, que malgrat això no aposta pel comerç local.

Però el més greu és que una regidora en funcions presente personalment factures d’un altre negoci com si fóra la seua representant. I més, quan existeix l’obligació a tots els proveïdors de presentar les factures digitalment, un tracte de favor flagrant. Des de Reiniciem Benissa desconeixen els interessos que puga haver en aquesta actitud, però no dubtaran en denunciar on faça falta.

Des de l’equip de govern s’ha justificat en el ple que eren encàrrecs de material que no es podia trobar en el comerç local o que vista la seua urgència no es podia demorar el seu subministrament. Reiniciem Benissa considera que aquestes contestacions són una farsa, vist que entre el material que es va comprar consta una corona de llorer per a la celebració del 9 d’Octubre, plantes d’interior per al Departament de Cultura, la decoració de l’Arbre de Nadal de la plaça o plantes per als Premis 25 d’Abril, fets perfectament previsibles i que no necessiten cap urgència.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?