Economia

El comerç de Benissa presenta una campanya que premia les compres amb descomptes

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benissa i l’associació de comerciants del municipi van presentar ahir la campanya “Grata i guanya” que es desenvoluparà durant tot el mes d’octubre. Segons va explicar el president dels comerciants, José Luis Armengol, la iniciativa es basa en que els clients que compren algun producte en els comerços associats rebran un bitllet que conté premis de 3, 5, 10 i 15 euros. Aquests “vals al portador” serviran per a obtenir un descompte del mateix valor en una compra posterior en la mateixa botiga. Els diferents premis i les distintes quantitats arribaran a un valor de més de 1.500 euros.

Armengol va comentar que en finalitzar la campanya es realitzarà un sondeig per a conèixer la repercussió de la iniciativa i l’impacte produït en el percentatge de compres i vendes. Una campanya que compta amb un pressupost total de 4.000 euros del que el consistori benissenc subvenciona fins el 50%.

La regidora de Comerç, la popular Raquel Soliveres, es congratulà de l’engegada de la campanya “Grata i guanya” i va dir que “normalment només es realitza una actuació d’aquest tipus durant el període de Nadal i el que intentem és aconseguir que augmenten les vendes durant la resta de l’any”.

La meitat dels comerços

El president dels comerciants, José Luis Armengol, va apuntar que l’associació en aquests moments està formada pel 45% dels comerços de Benissa. Així mateix va assenyalar que a ella pertanyen, a més dels comerciants, empresaris, autònoms i professionals liberals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?