Economia

II Semana del comerç als municipis de Benissa, Calp i Xàbia

La pròxima setmana comença a Benissa el VI Cicle de Jornades sobre Comerç Local “El xicotet comerç fa gran a una ciutat”, activitat englobada dins de la II Setmana del Comerç que es realitza conjuntament amb els municipis de Xàbia i Calp, mitjançant les seues regidories de comerç i AFIC’s.

La II Setmana del Comerç es compon de dues conferències que es desenvoluparan en els tres municipis organitzadors al llarg del mes de maig.

La Primera Jornada que conforma el programa de conferències tractarà sobre l’oportunitat i procés d’implantació d’un Centre Comercial Obert. El ponent serà En José Vte. Soldevilla, Psicòleg del Treball. Aquesta conferència tindrà lloc el dia 10 de maig en la Casa de la Cultura de Calp, el dia 11 de maig en la Casa de la Cultura de Xàbia i el dia 13 de maig en l’Arxiu Municipal de Benissa, totes elles a les 21.00 hores.

La segona de les conferències versarà sobre un tema d’actualitat, l’aplicació de la nova Llei de Garanties en la venda de béns de consum, les seues aplicacions i implicacions tant per als consumidors com per als comerciants. En aquest cas el ponent serà En Jesús Estruch Estruch, Doctor en Dret i la conferència es desenvoluparà el dia 11 de maig a Benissa, el 12 de maig a Calp i el 13 de maig a Xàbia, a les 21.00 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?