General

L’Ajuntament comunica als afectats del Carrer Calp el seu desallojament per als dies 9 o 10 de gener

Maria Francisca Arlandis i sa mare
Maria Francisca Arlandis i sa mare

L’Ajuntament de Benissa ha notificat hui a la família afectada per l’ampliació del Carrer Calp que els desallotjaran de sa casa el pròxim 9 o 10 de gener, fent efectiva així l’expropiació forçosa.

La decisió es va prendre ahir, 18 de desembre, en una Junta de Govern ordinària basant-se en el fet que el Jutjat núm. 2 del Contenciós-Administratiu d’Alacant ha decidit no adoptar les mesures cautelars que sol·licitaven els afectats. Decisió, aquesta última, que està sent recorreguda per la família.

La notificació emesa per l’ajuntament adverteix a l’interessada que en cas que el desallotjament es faça per la força les despeses del mateix aniran al seu compte.

Maria Francisca Arlandis, una de les persones afectades, ha comentat “vull agraïr als polítics que almenys hagen tingut la deferència d’haver-nos deixat passar el Nadal a la nostra casa”.


Comentaris a la notícia

Mª. Fca. Arlandis

A LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL DE BENISSA: compuesta por los siguientes miembros: (salvo error u omisión)

PRESIDENTE:

JUAN BAUTISTA ROSELLÓ TENT

VOCALES CONCEJALES:

JOSEFA MARTI SENDRA

FRANCISCO MONTAGUT CABRERA

ARTURO POQUET RIBES

FRANCESC XAVIER ESTUPIÑA PASTOR

Mª FRANCISCA CAPO AUSINA

que está intentando, por todos los medios posibles a su alcance, que la propiedad que ha sido de la familia Arlandis durante casi 100 años, pase a ser propiedad del Ayuntamiento de Benissa, yo también les deseo una "FELIZ NAVIDAD". Que la pasen tan FELIZ como posiblemente la pasará esta familia.


Voleu deixar un comentari a la notícia?