General

L’Agrupació Filatèlica celebra la XXI Exfilnum, amb nombroses activitats

L’agrupació Filatèlica i Numismàtica ha preparat un complet programa d’activitats per a celebrar la XXI edició de l’Exfilnum, una exposició filatèlica que cada any organitzen els seus associats i que enguany versarà sobre el litoral benisser. Des del 9 al 19 d’octubre, els afeccionats al segell podran gaudir de tallers, mercats, subhastes, xerrades i tertúlies, tot això al voltant de la temàtica postal.

La inauguració tindrà lloc el mateix dia 9 a les 20.00 al Casal dels Joves, on es presentarà el mata-segells d’honor i documents postals, entre d’altres materials filatèlics. El diumenge 11 li tocarà el torn a les subhastes especials i el dilluns 12 es lliuraran premis i records relacionats amb el I Concurs “La Província dŽAlacant en la Història Postal”.

El dimarts 13 es realitzarà una xerrada sobre “El litoral de Benissa” a càrrec de Rafa Martos. Serà a les 20.00 a la Seu Universitària. Durant la resta de la setmana els alumnes visitaran l’exposició en horari escolar. Per al dissabte 17 s’ha organitzat un taller filatèlic i un col·loqui amb els joves expositors de “Juvenia 2009”. Per tancar l’Exfilnum, el diumenge 18 a les 17.00, es lliuraran els diplomes i es projectaran vídeos i fotos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?