Cultura

L’Associació Filatèlica celebra el seu 25 aniversari amb una exposició comarcal

El diumenge passat es va presentar a Benissa, la 19a Exfilnum, que enguany commemorarà el 25 Aniversari de l’Agrupació Filatèlica de Benissa. La presentació es va realitzar en el transcurs d’una jornada filatèlica celebrada en el Casal dels Joves de Benissa, en la tradicional festivitat que els filatelistes de la comarca celebren any rere any, homenatjant el dia de Sant Gabriel, patró dels filatelistes. A l’acte van assistir filatelistes de les societats de Calp, Altea, Ondara, Llíber i Benissa i es va tancar l’acte amb un menjar de germanor després del qual es va realitzar una subhasta de segells.

25 anys d’història filatèlica a Benissa

L’edició d’enguany d’Exfilnum, serà el colofó a 25 anys d’història filatèlica a Benissa. Del 31 d’octubre al 10 de desembre, el Casal del Joves albergarà una nova edició d’aquesta tradicional exposició filatèlica que per primera vegada reunirà col·leccions de la comarca que han anat evolucionant durant aquests anys amb els tallers i xerrades que des de Benissa s’han portat a terme.

Per a l’ocasió, s’ha preparat un intens programa d’activitats, entre les quals destaquen xerrades, tallers per als més joves, mercats i subhastes i visites programades.

L’exposició comptarà amb el corresponent matasegells commemoratiu i un sobre prefranquejat editat per Correus. S’està treballant amb l’edició d’un butlletí molt interessant on es reculla la història d’aquests 25 anys d’intensa tasca de difusió de la filatèlia tant a Benissa com a la comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?