General

Benissa celebra la festivitat de Sant Gabriel amb una jornada filatèlica

Com ja esdevé habitual en la programació filatèlica anual que ens oferixen els filatelistes benissers, el diumenge que ve, dia 5 d’octubre, tindrà lloc al Casal dels Joves de Benissa la celebració per part de tots els filatelistes de la comarca i província, de la “festivitat de Sant Gabriel”, sant patró dels amants del col·leccionisme postal, i motiu per a reunir-se al voltant dels segells i amb activitats interessants.

La jornada començarà a les 10.00 amb l’inici del mercat filatèlic, al qual s’espera que assistisquen comerciants i simpatitzants tant d’Alacant com de València, i on es presenta una ocasió única per a trobar aquestes buscades peces. El matí finalitzarà amb una subhasta de segells, monedes i objectes de col·leccionisme que se celebrarà a les 12.00 també al Casal dels Joves, per a finalitzar amb un menjar de germanor.

Ja de vesprada, i com a cloenda a aquesta intensa jornada, s’inicien una sèrie de “cafés-tertúlia”, que l’Agrupació vol implantar per a successives ocasions, on en un to més relaxat i amigable, poder conversar sota un mateix tema: LA FILATÈLIA. Per a aquesta ocasió, i donada la proximitat de la gran cita anual que Benissa ofereix als filatelistes de la província, es conversarà sobre la pròxima edició d’EXFILNUM, exposició filatèlica que enguany se celebrarà del 31 d’octubre al 16 de novembre, i que estarà dedicada als “Filatelistes Benissers” com a homenatge als 25 anys d’història d’aquesta entitat cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?