General

L’Agrupació Filatèlica celebra la XX Exfilnum amb nombroses activitats

L’agrupació Filatèlica i Numismàtica ha preparat un complet programa d’activitats per a celebrar la XX Exfilnum, una exposició filatèlica que cada any organitzen els seus associats. Des del 31 d’octubre al 16 de novembre, els afeccionats al segell podran gaudir de tallers, mercats, subhastes, xerrades i tertúlies, tot això al voltant de la temàtica postal.

El president de l’Agrupació, Marcos Antonio Torres, ha destacat l’esforç realitzat per a preparar el I “Concurs Filatèlic Nacional d’Història Postal d’Alacant”, una important novetat que s’afegeix als èxits aconseguits per l’associació, i que es presentarà el dia 31 d’octubre a les 21.00. També aquest dia, a partir de les 20.00 s’inaugurarà el XX Exfilnum i es presentarà el matasegells commemoratiu.

Experts filatèlics també estaran presents en diverses xerrades. Per exemple, D. Vicente Baixauli, president de la Societat Valenciana de Filatelistes, oferirà una xerrada sobre “L’emissió de Granada de 1936”. Serà el 8 de novembre a les 17.00. Per altra banda, la Maximofília serà un altre tema a tractar en la conferència que oferirà Luis Peris, vocal de l’Associació Espanyola de Maximofília, l’1 de novembre a les 17.30.

Des de l’associació benissera s’ha preparat a més, la projecció d’un audiovisual titulat “25 anys d’història filatèlica a Benissa”, que es projectarà el dia 2 de novembre a les 18.00 i el dia 15 de novembre a les 19.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?