Cultura

L’Exfilnum 2004 es dedicarà a la UE Benissa

El batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat del President de l’Agrupació Filatèlica de Benissa, Marcos Torres i del President de la UE Benissa, Antonio Mancheño, ha presentat aquest matí l’exposició filatèlica que s’inaugurarà el proper 5 de novembre i la temàtica de la qual se centrarà en el 75é. aniversari de la UE Benissa.

Marcos Torres ha comentat que en “Exfilnum”, que romandrà oberta al públic des del 5 al 14 de novembre en la planta baixa del Centre Cultural, participaran importants col·leccions de tota Espanya, moltes d’elles amb la temàtica del futbol. Així mateix es realitzarà un extens programa d’actes on xerades, tallers, mercadets i projeccions audiovisuals donaran vistositat a aquest esdeveniment tan esperat.

Per a aquesta ocasió s’ha triat un esbós de Rosana Cardona per al mata-segells de “Exfilnum 2004”, en què s’observen dos elements identificatius d’aquest 75é aniversari, per una banda l’escut del club esportiu i per l’altra un baló de futbol.

El president de la UE Benissa ha comentat que també s’està preparant una exposició retrospectiva de la història d’aquese club emblemàtic, on es mostraran (conjuntament amb exfilnum), samarretes antigues, fotos i retalls de premsa, i tot allò que puga donar una idea de l’evolució que ha patit aquest equipo de futbol.

El batlle, per la seua banda, ha destacat el gran esforç que des de Benissa s’està fent per a fomentar la filatèlia, que ha quedat demostrat amb les tres exposicions que s’han realitzat al llarg d’aquest any, la del mes de febrer amb la inauguració de la Campanya Itinerant de Correus 2004/2005, la d’abril amb la presentació de la Targeta del Correu dedicada al 50é aniversari de la Ccronació de la Puríssima Xiqueta, i aquesta última, dedicada al futbol.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?