General

La subestació elèctrica de Calp subministrarà electricitat a part del terme de Benissa

El nou transformador de la subestació de Calp
El nou transformador de la subestació de Calp

Iberdrola duplica la potència de la subestació de Calp.

Iberdrola, l’empresa subministradora d’energia elèctrica, ha ampliat la capacitat de transformació de la subestació que té instal·lada a Calp, a la zona d’Oltà, fins els 80 megavolts ampere (MVA), la qual cosa es tradueix en el doble de la potència anterior.

Segons va informar ahir la companyia elèctrica, aquesta ampliació ha suposat una inversió de dos milions d’euros i ha permès que hi haja a Oltà dos transformadors de 132/20 kV amb una potència de 40 MVA, cadascun.

Des de la subestació de Calp se subministra electricitat a tot el terme municipal així com a part d’Altea. L’ampliació duta a terme per l’empresa permetrà millorar la qualitat del servei elèctric en ambdues localitats i atendre les peticions de nous subministraments que es produisquen.

Des de la subestació eixen 10 línies de mitja tensió que distribueixen fonamentalment l’energia per Calp i està previst construir unes altres quatre per a reforçar tant el subministrament d’aquesta localitat com el d’Altea i part del terme municipal de Benissa.

Iberdrola va destacar que, fruit de les inversions realitzades, ha aconseguit durant el primer semestre de 2011 la millor qualitat de subministrament de la història a la província en aconseguir una reducció del 25% en la durada de les incidències pel que fa a 2010.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?