General

El Rotary Club de Benissa recull fons per a dur l’electricitat a una escola de Moçambic

El Rotary Club Benissa-Teulada ha iniciat una campanya de recollida de fons econòmics per a finançar el subministrament d’energia elèctrica d’una escola situada a la localitat de Ressano Garcia, a Moçambic. El missioner teuladí Vicente Berenguer treballa en aquest país africà des de fa trenta-set anys i el seu objectiu és construir una escola per a educació secundària de joves a partir de 12 i 13 anys per a apartar-los del món de la delinqüència, la prostitució, les drogues, etc. Una organització d’Alemanya i un grup d’empresaris benefactors alemanys i espanyols, gairebé tots editors, s’encarregaran d’aportar els diners per a l’escola, al voltant de 400.000 euros.

Berenguer està ara a Espanya i ha contactat amb el Rotary Club Benissa-Teulada, a través de Dieter Moll, per a sol·licitar la seua col·laboració. L’objectiu és aconseguir l’arribada de l’electricitat a la zona en què s’està construint l’escola de secundària. La xarxa principal transcorre per un tossal proper però cal fer una estesa elèctrica d’aproximadament dos quilòmetres i instal·lar un transformador de 25 KW. Aquest projecte està valorat en uns 30.000 euros, quantitat que el Rotary s’ha compromés a aportar amb l’ajuda dels clubs de tota la comarca.

La presentació d’aquesta iniciativa es va realitzar el dimarts en el saló d’actes de la seu universitària de La Marina, a càrrec del propi Vicente Berenguer acompanyat pels representants del Rotary Club Benissa-Teulada: Miguel Leyda, José María Vallés, Dieter Moll i Isidor Mollà. Per a recaptar fons, elRotary ha organitzat un còctel per al dissabte dia 25, a partir de les 20 hores, en els jardins del Restaurant Canor. Els tiquets de col·laboració eixiran al preu de 15 euros i es poden adquirir en els següents punts: Centre Veterinari, periòdic Costa Blanca Nachrichten i Òptica Giner, a Benissa; Forma Mobles, a Teulada; i Viatges Gandia, a Moraira.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?