General

La policia local i un manyà intenten desallotjar els afectats per l’ampliació del Carrer Calp

Moment en què el manyà,   acompanyat de la policia local,   intenta forçar el pany
Moment en què el manyà, acompanyat de la policia local, intenta forçar el pany

La policia local de Benissa ha intentat desallotjar de sa casa aquest matí cap a les 10.30h a la família afectada per l’ampliació del carrer Calp. En aquest primer intent els policies han cridat a la porta perquè els obriren però la familia, que rebutja aquest desallotjament perquè segons el seu parer no s’està pagant un preu just per la propietat, ha rebutjat obrir-los. A més, segons els afectats, la policia no disposava de la pertinent ordre judicial i no els havien comunicat aquest desallotjament.

Els han mostrat llavors una diligència de personació, la qual reproduïm a continuació, però no l’han lliurada, i han anunciat que tornarien a les 11.30h. Arribada eixa hora ha tornat la policia local acompanyada d’un manyà per a intentar forçar el pany i entrar dins la casa, moment en què Maria Francisca Arlandis, una de les propietàries, ha eixit al balcó per dir-los que el que estaven fent era un acte il·legal.

En veure que l’acció continuava avant, els afectats han cridat al telèfon 112 i han sol·licitat que acudira la guàrdia civil. Al final, ha sigut el TSJ de la Comunitat Valenciana qui ha paralitzat el desallotjament que l’Ajuntament estava portant a terme per un recurs presentat a última hora per la propietària. Pel que sembla la pròxima data prevista per al desallotjament serà el dilluns 13 de gener.

Diferents mitjans de comunicació han cobert in situ la notícia en saber el que anava a ocòrrer.

La diligència de personació
La diligència de personació

 

 


Comentaris a la notícia

rafa

Esto es una actuacion totalmente ilegal y a mi poco entender delictiva por el mero hecho de que utilizan una simple notificacion local para intentar irrumpir en una vivienda privada.


Vicente Ibañez

La veritat es que tinc un poc de vergonya. Vore a policia, a funcionaris publics, manya, premsa i desafaenats perdent temps i diners, i donar mitja volta. Vergonya perque no hi ha ningu que tinga dos dits de front i acabe amb esta fantoxa.


Voleu deixar un comentari a la notícia?