General

La Junta de Seguretat Local es reuneix per a signar el protocol en matèria de violència de gènere

La reunió de la Junta de Seguretat Local
La reunió de la Junta de Seguretat Local

Aquest matí s’ha reunit a Benissa la Junta de Seguretat Local, presidida pel Subdelegat del Govern, Alberto Martínez, i a la qual han assistit el batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de Seguretat, Raquel Soliveres, i membres de les forces de seguretat, a més de Purificació Algaba, responsable de la Unitat de Violència de Gènere de la Subdelegació del Govern.

La reunió s’ha convocat amb l’objectiu de subscriure la signatura del protocol de violència de gènere, un tema en el qual ja s’està treballant des de la mesa de coordinació i que ara s’ha formalitzat.

Segons ha declarat el subdelegat del govern, Alberto Martínez, “a Benissa s’està treballant molt bé en aquest tema, realment hi ha molts pocs casos de violència de gènere i solen ser casos lleus”. Martínez, a més, ha fet balanç sobre els índexs de delinqüència, destacant una baixada considerable, la qual cosa demostra que Benissa és cada vegada més segura i s’està treballant perquè cada vegada ho siga més.

Per la seua banda, Juan Bautista Roselló ha qualificat la reunió com a molt positiva i ha remarcat que des de la taula de coordinació s’està realitzant un seguiment de tots els casos de violència de gènere que es produeixen al municipi, seguint el protocol dissenyat pel Ministeri de l’Interior. També ha felicitat la guàrdia civil i la policia local, els quals han treballat i estan treballant conjuntament perquè els delictes a Benissa a poc a poc siguen inapreciables.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?